CNC Фрезоването е подход на екстрактивно производство, който позволява производството на много сложни части, които не биха могли да бъдат създадени от листов метал.

CNC фрезовите услуги на ТЕЕ ГРУП ще гарантират, че нарастващите Ви нужди никога не надминават производствените Ви възможности. Нашите инженери по проекти са готови да помогнат при планирането и изпълнението, като гарантират, че Вашите проекти са завършени рентабилно и според стандартите за високо качество.

CNC фрезоване с помощта на най-новите технологии

CNC фрезоването е субтрактивен метод на производство , който използва компютърни системи за цифрово управление за автоматизиране на процеса. Това означава, че всички действия се извършват автоматично според CAD файловете, качени на CNC машината, а човешката намеса е сведена до минимум .

CNC фрезовите машини използват ротационни режещи инструменти за механично отрязване на материала, за да постигнат желания дизайн на детайла. В зависимост от броя на осите на CNC фрезовата машина, толкова по-сложни могат да бъдат крайните CNC фрезовани части.

Хората често наричат ​​CNC фрезоването CNC обработка, но в действителност машинната обработка включва както CNC струговане, така и фрезоване. Съвременните фрезови центрове обаче са способни да комбинират и двата процеса на обработка.

Поръчайте CNC фрезовани части за нула време

Получете оферта онлайн по много лесен начин. Безплатно, разбира се! Фрезоваме прототипи, готови за монтаж възли и компоненти с CNC в серийно производство.

 

CNC фрезоване – Как работим ние

Нашият производствен процес

Първата стъпка е създаването на виртуално представяне на крайния продукт в CAD софтуер. Чрез CAM софтуер (компютърно подпомагано производство) информацията се превръща в машинно четим формат на G-код . Кодът действа като инструкции за машината, насочвайки всяко движение, което тя трябва да направи, за да произвежда прецизни части.

Въпреки че CNC машините извършват фрезоването автоматично , други аспекти на процеса може да се нуждаят от ръката на оператора на машината. Например фиксиране на детайла към работната маса, както и закрепване на фрезовите инструменти към шпиндела на CNC фрезата.

Съвременните центрове за фрезоване също могат да имат възможности за работа с инструменти . Това значително намалява времето за производство , като прави възможни различни операции без необходимост от смяна на инструменти.

CNC машинните услуги от ТЕЕ Груп гарантират строги толеранси и висока повторяемост за създаване на прецизно обработени части, които са практически идентични всеки път, всичко това с бързи времена за изпълнение.

Фрезова машина с CNC управление – най-съвременната технология за металообработка с CNC управление

Нашите машини

TEE Груп разполага с голямо и прецизно CNC оборудване, което включва голям брой видове инструменти, включително триосни, четириосни и петосни обработващи центрове, центрове за пробиване и нарязване на резби, CNC стругове и повече от 10 обикновени машинни инструменти като стругове, фрезови машини и пробивни машини. Оборудването има годишен капацитет за обработка до един милион броя.

Нашата иновативна технология за фрезоване и пробиване с CNC предлага възможности за работа с инструменти в реално време, голямо работно пространство и автоматична смяна на инструментите за допълнителна ефективност на производството.

Correa Norma 45

Correa Norma 45

РАБОТНА МАСА
Повърхност (mm) – 4.800 x 1.000/1.250
Максимално натоварване на масата (kg) – 10,500
ТРАВЕРСИ
Надлъжен X (mm) – 4,500
Напречно Y (мм) – 1,250 / 1,500
Вертикално Z (мм) – 1 500 / 2 000

AWEA LP3021Y

AWEA LP3021Y

РАБОТНА МАСА
Размер на масата ( в посока X) – 3,020 mm
Размер на масата ( в посока Y ) – 2,010 mm
Товароносимост на масата – 10 000 kg

ТЕГЛО – 33,000 kg

DMG DMU 125

DMG DMU 125

ТРАВЕРСИ
Х-път 1.250 mm
Y-път 880 mm
Z-път 800 mm
РАБОТНА МАСА:
диаметър на масата 1,250 x 1,000 mm
макс. натоварване на масата 2 000 kg
Тегло на машината – 12 500 кг.

Предимствата на технологията за фрезоване с CNC

Нашите предимства

Фрезоването с CNC е ефективно по отношение на времето, спестява разходи и преди всичко е прецизно. Компютърно контролираната, автоматизирана обработка с фрезовата машина носи многобройни предимства.

Пестене на ресурси чрез CNC производствен процес

Изработване на прецизни CNC компоненти

Производство с максимална скорост

Ефективно производство на големи количества

Производство на по-сложни фрезовани части

Изработка на сложни
проекти

CNC ФРЕЗОВАНЕ СПОРЕД ИНДИВИДУАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТА

Нашите продукти

Съчетавайки усъвършенствани техники за обработка, високоскоростно фрезоване и най-новия CAD/CAM софтуер, всички наши CNC фрезовани компоненти се програмират и обработват от нашия екип от прецизни инженери с дългогодишен опит. Това гарантира доставката на надеждни и рентабилни компоненти за всички наши клиенти в цяла Европа.

От единични прототипи до голямо серийно производство, ТЕЕ Груп предлага ненадминато ниво на качество и обслужване.

По-долу е представена селекция от продукти:

CNC фрезоване –
от 3D модела
към готовия компонент

  • Дългогодишен опит в областта на CNC фрезоването

  • Най-добро обслужване и компетентни лица за контакт

  • Кратко време за обработка на вашите поръчки

  • Лесна онлайн поръчка на CNC фрезовани части

  • Модерни машини от реномирани производители

  • Удобна доставка на вашите фрезовани части

Високи стандарти за качество по време на производствения процес

Нашият стандарт

В ТЕЕ ГРУП нашата цел е да Ви предоставим безупречни детайли в най-кратки срокове. Нашите прецизни части се произвеждат с помощта на най-новите технологии и човешкия опит. Изпратете ни CAD модела на фрезования детайл по всяко време на посочени имейл. В допълнение към струговането, рязането и пробиването, ние сме специализирани и в CNC фрезоването. Като амбициозна компания с големи традиции, ние сме идеалният производител за вашите големи и малки проекти! Ако все още имате въпроси относно фрезоването с CNC, ние ще се радваме да Ви посъветваме лично!

1. Запитване за оферта

2. Направете вашата поръчка

3. Получете вашите детайли