CNC струговането е модерен процес за прецизно производство на прецизни части в машиностроенето. С него могат да се обработват всички обработваеми материали, като пластмаси и метали.

Струговането с CNC е автоматизиран, компютърно подпомаган производствен процес, при който стругът с CNC може да извършва множество етапи на процеса самостоятелно. Квалифициран персонал непрекъснато следи производството и качеството на стругованите части.

Поради високата степен на автоматизация струговането с CNC е особено икономичен процес. Това означава, че се избягва непроизводственото време и ние можем да произвеждаме вашите CNC струговани детайли по-бързо и по-икономично.

Дългогодишен опит в CNC струговането

Фирма ТЕЕ Груп е специализирана в CNC струговане от много години и е една от най-добрите фирми за CNC струговане в България. Произвеждаме средни и големи струговани детайли с CNC, от прецизно пасващи отделни части до напълно готови за монтаж възли.

Нашите модерни машини ни позволяват да предлагаме струговане с CNC с интегрирани възможности за фрезоване и пробиване с висок стандарт.

Въпреки че фокусът на нашия стругарски цех е върху струговането с CNC, ние разбира се, можем да произведем вашия детайл и по конвенционалния метод на производство, при поискване. Ще се радваме да Ви посъветваме по този въпрос!

Поръчайте CNC струговани части за нула време

Получете безплатна оферта онлайн сега! Ние произвеждаме вашите прототипи, готови за монтаж възли и компоненти с CNC в серийно производство.

CNC струговане – Как работим ние

Нашият производствен процес

Стандартният струг с CNC има 2 оси: X и Z. Това означава, че неподвижните режещи инструменти могат да се движат по дължината на детайла, както и от и към него. Съществуват обаче и по-усъвършенствани стругови машини с CNC, които позволяват на струга да се движи по цялата дължина на детайла. Предимството на добавената ос Y е, че тя позволява да се обработват отвори, канали и други елементи, които не са по централната линия на компонента.

Различните операции, които струговете с CNC могат да извършват, по-специално включват струговане, пробиване, разстъргване и резбонарязване. Днес големите стругови центрове с CNC могат да включват както възможности за CNC фрезоване, така и за струговане с CNC. Фрезовите машини добавят допълнителен слой от възможности, което прави тези машини наистина мощни за създаване на сложни детайли.

Съвременните обработващи центрове с CNC гарантират малки толеранси и висока повторяемост за създаване на прецизно обработени детайли, които са почти идентични всеки път, и всичко това при бързи срокове на изпълнение.

Услугата за струговане с CNC на ТЕЕ Груп гарантира достъп до широка гама стругови машини с различни възможности, които трябва да задоволят Вашите нужди от прецизна обработка по най-рентабилния начин.

Стругове с CNC – най-съвременна технология за металообработка с CNC

Нашите машини

Възможностите за струговане включват струговане по контур, форма, конус и праволинейно струговане, както и едноточково нарязване на резби и пробиване. Инструментите за работа в реално време улесняват ефективната обработка на сложни модели и форми. Струговете с CNC имат капацитет за струговане на детайли с диаметър до 450 мм и дължина до 800 мм.

Услугите в цеха на ТЕЕ Груп показват впечатляващи възможности за механична обработка. Като цяло, ето няколко насоки за размера на машините:

Hyunndai Wia KL7000LY

Hyunndai Wia KL7000LY

 • Многозадачна работа с клиновидна револверна глава BMT85P с ос Y
 • Плоско легло с твърдост, увеличена с 25% в сравнение с наклоненото легло
 • Сведено до минимум топлинно преместване на главния шпиндел
 • Конструкция, проектирана за обработка на дълги валове и тръби с максимална дължина на струговане 3250 мм

Kent KA-34

Kent KA-34

 • Широчина на леглото 510 мм
 • Дължина на машината 6100 мм 
 • Скорост на шпиндела 6-100 об/мин.
 • Режим на револверната глава H4-250
 • Бързо преместване на оста X 6000 мм/мин.
 • Ход на оста X 498 мм/мин.
 • Бързо преместване по ос Z 6000 мм/мин.
 • Ход на оста Z 1016 мм/мин.

VT-2800YMS

VT-2800YMS

 • Нос на шпиндела A2-8 (Y: ±60 mm, 3500 об/мин, максимален диаметър на струговане 320 mm)
 • Максимална дължина на струговане 1000 мм , капацитет на шината 77 мм
 • 12 инструмента/0,9 сек.
 • Държач за инструменти с 90 градуса
 • X/Y 708ipm, Z: 945 ipm

Предимствата на технологията за струговане с CNC

Нашите предимства

Струговането с CNC е не само бързо, но преди всичко прецизно. Възползвайте се от многобройните предимства на технологията за струговане с CNC.

Пестене на ресурси чрез CNC производствен процес

Точност на напасване на компонентите с CNC

Висока производствена
скорост

Повишена сложност на CNC стругованите части

Ефективно серийно производство

Изключително точна обратна връзка

Производство на CNC струговани детайли – избор на продукти

Нашите продукти

Произвеждаме разнообразни CNC струговани части според вашите изисквания. Струговането с CNC намира все по-широко приложение в автомобилната индустрия, авиацията, строителството, аналоговата и медицинската техника. Като компетентен стругарски цех по договор, ние произвеждаме и отделни компоненти специално за вашите проекти в областта на машиностроенето.

ТЕЕ Груп  –
Вашият партньор в областта на CNC струговането

 • Дългогодишен опит в CNC струговането

 • Компетентни лица за контакт и висококачествено обслужване

 • Бърза обработка на вашите поръчки

 • Лесна онлайн поръчка на CNC струговани части

 • Мощни машини от реномирани производители

 • Удобна доставка на вашите струговани детайли

Осигуряване на качеството – автоматизирано CNC струговане и човешки опит

Нашият стандарт

Нашата производствена услуга гарантира изключителна прецизност и висококачествени резултати. С усъвършенствани машини и квалифицирани оператори можем да постигнем строги толеранси и безупречно покритие за Вашите части.
Да изберете нас означава да получите най-доброто от двата свята – първокласно качество на фабрични цени, заедно с гаранцията за навременна доставка, заедно с гаранцията за директна и надеждна комуникация по време на целия процес.
Ако имате допълнителни въпроси относно струговането с CNC, ще се радваме да Ви посъветваме лично!

1. Запитване за оферта

2. Направете вашата поръчка

3. Получете вашите детайли