Предоставяме услуги по формоване, рязане и огъване на метали за изработване на детайли от листов материал в Панагюрище. Автоматизираните процеси на рязане гарантират висока прецизност и качество на готовите детайли. Всички части могат да бъдат подложени на последваща обработка по ваше желание: покрития, термична обработка и други.
Огъването на листов материал е изключително разпространена и съществена част от много процеси на производство на листов материал. Производството на ламарина съставлява много основни продукти, използвани масово в световен мащаб – от електрически корпуси до сгради със стоманена облицовка.

Огъване на листов материал по поръчка във ФАИЪР

Мнозина са запознати с пресовата машина при работа с листови метали, но машините за сгъване са също толкова важни. Наличието на метална машина за сгъване във вашия арсенал разширява потенциала Ви за производство или изработка и открива цял свят от възможности за работа с метал.

Изкривяването и сгъването без риск от повреда стават лесни за изпълнение. Наличието на правилното оборудване може да се изплати с метала, който не губите чрез разкъсване, разтягане или рязане.

Поръчайте огъване на листов материал на мига

Получете безплатна оферта онлайн сега! Ние произвеждаме вашите прототипи, готови за монтаж възли и компоненти с CNC в серийно производство.

Огъване на големи листове метал

Нашият процес.

С големите листове се работи много по-лесно, тъй като основното тяло на листа лежи плоско върху опорната маса и се манипулира лесно от един оператор.
Машините за сгъване на метал се предлагат в много различни конфигурации и предлагат възможност за сгъване на различни компоненти с малка или никаква необходимост от смяна на инструментите.

Висококачествени детайли от листов материал благодарение на най-модерната технологияa

Нашите машини

Огъването на листов материал изисква висока степен на прецизност и опит, умения, знания и подходящи инструменти.

Във ФАИЪР използваме най-новите технологии под формата на пресови спирачки TRUMPF. Нашите машини и инструменти могат да предложат дължина на сгъване до 6000 мм, с работно налягане от 640 тона.

WE67K Series

WE67K Series

WE67K серия напълно автоматична CNC хидравлична преса спирачка с DA52S контролер система

WE67K Series

WE67K Series

WE67K серия Автоматична хидравлична преса nc с контролна система DA41

W11 Series

W11 Series

W11 Series хидравлична CNC машина за огъване на плочи от неръждаема стомана 3 ролкови огъващи машини

Предимства на поръчването на листови метални части от FAIAR

Нашите предимства

Една част от решенията за цялостно обслужване, които предлагаме, е огъването на листов материал (известно също като пресоване, сгъване, кантиране, фланциране и огъване под налягане). С помощта на спирачни преси ние ще огънем детайла до желания ъгъл за вашия проект.

Бързо изпълнение

Контрол на качеството

Избор на материал

Довършителни работи

Прецизност

Бърза доставка в цяла Европа

FAIAR – Вашият партньор за обработка на листов материал

  • Дългогодишен опит в областта на металообработката

  • Компетентни лица за контакт и добро обслужване

  • Бърза обработка на вашите детайли от листов материал

  • Улеснено онлайн поръчване

  • Мощни машини за качествена обработка

  • Удобна доставка на вашата поръчка

И така, продължава

Нашата процедура

Във ФАИЪР нашата цел е да Ви предоставим безупречни детайли в най-кратки срокове. Нашите прецизни части се произвеждат с помощта на най-новите технологии и човешкия опит. Изпратете ни CAD модела на фрезования детайл по всяко време, като използвате функцията за качване на нашия уебсайт. В допълнение,
към струговането, рязането и пробиването, ние сме специализирани и в CNC фрезоването. Като амбициозна компания с големи традиции, ние сме идеалният производител за вашите големи и малки проекти! Ако все още имате въпроси относно фрезоването с CNC, ние ще се радваме да Ви посъветваме лично!

1. Запитване за оферта

2. Направете вашата поръчка

3. Получете вашите детайли