Нашите експерти с дългогодишен опит в областта на управлението, монтажа и обновяването на метални конструкции ни правят това, което сме. Работим със собствено механично и технологично оборудване, а също така управляваме и учебен център за повишаване на квалификацията и уменията на заварчици и специалисти по метални конструкции.

Предоставяме услугите си на всякакъв вид фирми, които са специализирани в монтажни дейности в областта на енергетиката, нефтохимическата, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. Ние наблягаме на качеството, индивидуалния подход към всеки клиент и бързата реакция. Нашите експертни познания идват от дългогодишния ни опит в областта на изпълнението на проекти, управлението на проекти, управлението на обекти и управлението на качеството. Ние предоставяме само най-доброто.

Заваряване с помощта на най-новите технологии

Със значителни инвестиции и процеси на непрекъснато усъвършенстване ние непрекъснато се развиваме, за да отговорим на специализираните изисквания на нашите клиенти. Нашата мисия е проста – „ние се стремим да бъдем предпочитан доставчик на подизпълнители, като улесняваме бизнеса с нас“.

Поръчайте заварени части за нула време

Получете оферта онлайн по много лесен начин. Безплатно, разбира се! Заваряваме прототипи, готови за монтаж възли и компоненти в серийно производство.

Заваряване – Как работим ние

Нашият производствен процес

Заваръчните работи се извършват от опитни заварчици с дългогодишен опит. Нашият персонал често помага при различни видове монтажни и предпроизводствени дейности. Нашата специалност е монтажът на тръбни системи, стоманени конструкции, заваряване на съдове под налягане и без налягане и др. Неръждаеми стомани, въглеродна стомана и други стандартни материали са материалите, с които работим най-често. Методите на заваряване 141, 111, 135, 136 и техните комбинации, както и орбиталното заваряване (142) са това, в което сме най-добри. Нашите заварчици преминават редовни тестове в собствения ни център за заваряване под надзора на опитни професионални служители.

FAIAR предлага широка гама от решения за заваряването.

Нашето оборудване

ТЕЕ Груп предлага висококачествено TIG, MIG, шпилково и точково заваряване на редица материали, сред които алуминий, мека стомана и неръждаема стомана. Грубите ръбове и цветът на заварките се отстраняват, за да се осигури чист, гладък и естетически издържан завършек, готов за окончателна обработка.

Апарат 1
Апарат 1

Апарат 1
Апарат 1

Апарат 1
Апарат 1

Апарат 1
Апарат 1

Апарат 1
Апарат 1

Апарат 1
Апарат 1

Апарат 2
Апарат 2

Апарат 2
Апарат 2

Апарат 2
Апарат 2

Апарат 2
Апарат 2

Апарат 2
Апарат 2

Апарат 2
Апарат 2

Апарат 3
Апарат 3

Апарат 3
Апарат 3

Апарат 3
Апарат 3

Апарат 3
Апарат 3

Апарат 3
Апарат 3

Апарат 3
Апарат 3

Предимствата на технологията за заваряване

Нашите предимства

Нашият екип от висококвалифицирани заварчици, които споделят дългогодишен опит и работят в организираните от нас специални заваръчни отделения, полагат големи грижи по време на етапа на заваряване, за да гарантират, че продуктът отговаря и надхвърля изискванията и очакванията на клиента, и се гордеят, че завършват всеки продукт с висок стандарт.

Пестене на ресурси чрез усъвършенстван производствен процес

Изработване на прецизни заваръчни компоненти

Ефективно производство на големи количества

Изключителна гъвкавост в изработката

Производство с максимална скорост

Производство на по-сложни части със заваряване

Заваряване СПОРЕД ИНДИВИДУАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТА

Нашите продукти

ТЕЕ Груп се гордее с пълната си акредитация по ISO 9001:2015. Нашата програма за управление на веригата за доставки насърчава и подобрява стандартите за обслужване и качество, което ни позволява да поддържаме акредитацията си по време на нейното непрекъснато оценяване.

Компанията разполага със сложна система за контрол и управление на производството. Тя проследява всички работни места по време на производствения процес – от първоначалната оферта и получаването на поръчката до окончателното сглобяване и изпращане, като осигурява проследимост и контрол на качеството.

По-долу е представена селекция от продукти:

Заваряване –
от 3D модела
към готовия компонент

  • Огромен опит в областта на заваряването
  • Изключително добро и бързо обслужване
  • Кратко време за обработка на вашите поръчки

  • Лесна онлайн поръчка на чати със заваряване
  • Модерни машини от реномирани производители

  • Удобна доставка на вашите заварени части

Високи стандарти за качество по време на производствения процес

Нашият стандарт

В ТЕЕ Груп нашата цел е да Ви предоставим безупречни детайли в най-кратки срокове. Нашите прецизни части се произвеждат с помощта на най-новите технологии и човешкия опит. Изпратете ни CAD модела на детайл за заваряване по всяко време на посочени имейл. В допълнение към заваряването, струговането, рязането и пробиването, ние сме специализирани и в CNC фрезоването. Като амбициозна компания с големи традиции, ние сме идеалният производител за вашите големи и малки проекти! Ако все още имате въпроси относно заваряването, ние ще се радваме да Ви посъветваме лично!

1. Запитване за оферта

2. Направете вашата поръчка

3. Получете вашите детайли