zavarqvane
metalni-zagotovki
pokritie-na-metali
oguvane-na-material

защо да изберете нас

Експерти в обработката
на метали

Сложни задачи. Трудни инсталации. Креативността се проявява в широкия спектър на нашата работа.

Доверяваме се на нашият екип, че ще завърши всяка работа според плана. Дори плановете да се променят по средата на процеса.

От стартирането на проекта до краят му ще имате на разположение отдадени хора, за които обслужването е основен приоритет.

Във всеки разрез и ъгъл материалите съответстват на спецификациите на проекта, за да се гарантира спазването на сроковете и последователността.

Повече от 16 години с гордост обслужваме нашите дългогодишни клиенти, както в България, така и в цяла Европа.
И винаги им доставяме най-високо качество!

Работа със стомана и всички видове черни метални. Предлагаме рязане на метали, заваряване, огъване, CNC обработка, както и покритие на метали.

Високи стандарти за качество по време на производствения процес

Нашият стандарт

В ТЕЕ ГРУП нашата цел е да Ви предоставим безупречни детайли в най-кратки срокове. Нашите прецизни части се произвеждат с помощта на най-новите технологии и човешкия опит. Изпратете ни CAD модела на фрезования детайл по всяко време на посочени имейл. В допълнение към струговането, рязането и пробиването, ние сме специализирани и в CNC фрезоването. Като амбициозна компания с големи традиции, ние сме идеалният производител за вашите големи и малки проекти! Ако все още имате въпроси относно фрезоването с CNC, ние ще се радваме да Ви посъветваме лично!

1. Запитване за оферта

2. Направете вашата поръчка

3. Получете вашите детайли