НАШИТЕ УСЛУГИ

Нашата гама от услуги в областта на металообработката включва механична обработка, като струговане с CNC и фрезоване с CNC, както и конвенционално струговане. Освен това произвеждаме индивидуално резервни части за машини, метални заготовки и предлагаме повторно щамповане. Чрез непрекъснато обучение и различни партньорства непрекъснато разширяваме гамата си от услуги в областта на металообработката.

CNC МЕТАЛООБРАБОТКА

Нашата претенция са безотказните компоненти и ефективната производствена технология. Ето защо сме се специализирали в обработката на метали с CNC в съответствие с най-новите технически възможности. Този електронен процес за управление на металорежещи машини позволява прецизно монтиране на компоненти и особено бърза обработка на метални конструкции. Но при нас е възможно и конвенционално струговане и фрезоване.

Ние във FAIAR разбираме

Обработка на метали в Панагюрище и цялата страна.

От 2008-ма година насам нашата компания си създава име на компетентен доставчик на услуги в областта на металообработката. Особено в областта на машинната обработка ние предлагаме дългогодишен опит и индивидуални решения за метални конструкции за нашите клиенти и партньори. Като семейна компания ние сме надежден производител и партньор, защото металообработката е нашата страст. В нашата работилница в Панагюрище компонентите се фрезоват, струговат или разпиляват прецизно и в съответствие с последните достижения на техниката. Без значение дали се нуждаете от отделни части или от цели възли, ние произвеждаме надеждно висококачествени продукти. Предлагаме и серийно производство на метални компоненти за дългосрочни проекти.

img1

Обработка на метали
Експерти в Панагюрище

Произвеждаме индивидуални решения за метални конструкции по договор и по поръчка, въз основа на дългогодишен опит в металообработката в Панагюрище. Високите стандарти за качество и професионалното консултиране на клиентите са нещо естествено за нас.

И така:

Нашата гама от услуги в областта на металообработката включва механична обработка, като струговане с CNC и фрезоване с CNC, както и конвенционално струговане. Освен това произвеждаме индивидуално резервни части за машини, метални заготовки и предлагаме повторно щамповане. Чрез непрекъснато обучение и партньорства ние непрекъснато разширяваме обхвата на услугите си в областта на металообработката.

1. Запитване за оферта

Направете безплатно запитване, чрез нашия формуляр и ще получите необвързваща оферта от нашия екип за нула време.

2. Направете вашата поръчка

След като получите вашата оферта, трябва само да потвърдите поръчката и вашият проект ще бъде анализиран от инженери.

3. Получете вашите детайли

В кратък срок ще получите поръчаните от Вас части директно на вашия адрес за доставка. Можете да проследите пратката си по всяко време.

Обработката на метали онлайн никога не е била толкова лесна!

Просто ни изпратете конструктивните планове на вашия компонент и ние ще започнем работа по обработката на метала веднага. Просто качете STEP файла чрез нашата система. След това ще ви изпратим необвързваща оферта.
Безплатно, разбира се!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

CNC означава „Computerized Numerical Control“ (компютъризирано цифрово управление) и е съкращение от „Computer-aided numerical control“ (компютърно подпомагано цифрово управление). По този начин металообработката с CNC се отнася до особено ефективен производствен процес в областта на металообработката, при който се използва електронен процес за управление на металорежещи машини, като например фрези с CNC или стругове с CNC. Това води до ускоряване и прецизност на процеса на производство на метали.

На първо място се използва металообработка с CNC. Този ефективен метод на металообработка дава възможност за производство на висококачествени и абсолютно точни компоненти за възможно най-кратко време при ефективен – защото компютърно подпомаган – начин на работа. Въпреки че компанията се фокусира върху металообработката с CNC, все още се използват и конвенционални методи.

Струговането и фрезоването, и по-специално струговането с CNC и фрезоването с CNC, са най-разпространените производствени техники в металообработването. Фокусът на нашата работилница в Панагюрище е върху тези два вида металообработка.

Да, ние сме производител по договор, специализиран в CNC фрезоване и CNC струговане. Нашата компания има голям опит в производството и повърхностната обработка на метали с процеси на механична обработка за производители, които използват нашите компоненти за своите продукти.

ТЕЕ ГРУП работи с общи CAD модели. В идеалния случай ни изпращате стъпков файл, при подаване на поръчката. Възможни са обаче и други формати. Просто се свържете с нашия компетентен екип по имейл или телефон, ако не сте сигурни кой файлов формат можете да използвате за поръчката си.

Оферти от ТЕЕ ГРУП можете да получите удобно онлайн, чрез формуляра на уебсайта. След това необвързващата оферта ще Ви бъде изпратена по имейл. Разбира се, можете да направите поръчка и по имейл. Или можете да се свържете с нас по телефона и да уточним лично подробностите по поръчката.

euro