Нашата история

Faiar Ltd. е компания, основана през 2008 година със 100% частен капитал. Ние имаме огромен пазарен дял както в България, така и по света. Нашата концепция за успех е свързана изцяло с предлагането на качествени услуги, съобразени с изискванията на потребителите. Ние знаем, че нашите клиенти са успешни и динамични компании, които искат да получат поръчката си възможно най-бързо, но също така прецизно изпълнена и на разумни цени – точно защото предлагаме този комплекс от услуги, нашата компания се превръща в една от най-успешните в бранша. Партнираме си с лидерите в почти всички европейски държави като Австрия, Франция, Холандия и Германия. Всички те имат същите ценности като нашите, ето защо можем да се радваме на дългогодишно сътрудничество с тях.

Занимаваме се предимно с металообработване и конструиране на стабилни и качествени метални конструкции, както и тяхната поддръжка и ремонт. Вдъхновени от нашите доволни клиенти и успехите, които постигнахме с креативността и мотивацията си, днес Faiar Ltd се занимава и с производство на части, поддръжка и производство на минно-кариерна техника, както и монтаж/демонтаж на едрогабаритни съоръжения. Базата ни, разположена в индустриален парк „Оптикоелектрон“, гр. Панагюрище, е една от най-съвременните и модерни в цялата страна. Разполагаме с площ от над 4000 квадратни метра, което ни позволява да притежаваме всякакво оборудване, за да изпълним всички изисквания и нужди на нашите клиенти по най-прецизния възможен начин.

Сътрудниците ни са най-квалифицираните в областта и притежават всички необходими сертификати за правоспособност.
Ето защо можем да предложим и услуги като лизинг на персонал.

Приоритет за нас е качеството и срока, за който изпълняваме Вашата поръчка. Работим сериозно, качествено, бързо и с креативност. Можем да се справим както и с изработка на прости елементи, така и с цели конструкции, изпълняващи сложни функции и изискващи сериозна стабилност.

Правим всичко, от което имате необходимост – свържете с нас още днес!

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ

Одобрени по ISO 9001:2015, нашите опитни и квалифицирани служители гарантират, че поддържаме високото ниво на обслужване, което винаги сме предоставяли на нашите клиенти.

FAIAR предоставя услуги на конкурентни цени с бързо време за реакция, както на запитвания, така и на поръчки. Всички членове на персонала са напълно наясно с изискванията на нашите клиенти, за да управляват ефективно бюджетите, без да правят компромис с качеството.

Клиентите могат да се възползват от нашия опит в областта на разработването на прототипи и нови продукти, където сме работили в редица различни отрасли, използвайки голямо разнообразие от видове материали, за да постигнем вида на продукта, който клиентът изисква.

Предлага се пълна гама от съпътстващи услуги, които допълват изискванията за продукта, включително сглобяване, нанасяне на покритие, термична обработка, шлайфане, изработка и боядисване.

ФАИЪР в цифри:

0
Поръчки годишно
0
Доволни клиенти
0
Години опит

„Ако имате нужда от производител, който да персонализира вашите части, препоръчвам FAIAR. Работих с FAIAR по няколко проекта и ще продължа да използвам услугите на FAIAR. Мария, търговецът на FAIAR, е едновременно професионалист и ентусиаст. прави поръчката на части толкова лесна.“

„Бих искал да похваля този отличен производител на машинни части за тяхното изключително качество и прецизност. Тяхното внимание към детайлите и стремежът към съвършенство са наистина впечатляващи. Благодаря Ви за Вашата отдаденост на съвършенството!“

„Имах щастието да посетя фабриката на FAIAR, така че успях да общувам с ръководството на фирмата. Бях изумен от подредения цех, модерните машини и ентусиазираните хора. Висококачествените части и конкурентните цени превърнаха моя проект в най-високо ценово равнище за много години подред.“

Нашето местоположение