Добре дошли в ТЕЕ Груп

Експерт в прецизната
CNC обработка

TEE Груп е високотехнологична компания за бързо създаване на прототипи и прецизна CNC обработка. ТЕЕ Груп предоставя услуги в областта на рязането на листов материал, заваряването, прецизно фрезоване и струговане с CNC, като за целта използваме най-съвременни машини. Предлагаме и покритие на метали, като така предлагаме на нашите клиенти цялостно изпълнение на проекти от 3D проекта до завършения продукт.

Тъй като имаме задълбочено разбиране на изискванията на нашите клиенти за проектиране, разработване и производство на продукти, в съчетание с нашия научен и внимателен работен процес, дългогодишен работен опит и пълни технически познания, нашите професионалисти и новатори могат да осигурят най-добро и бързо изпълнение на Вашият проект.

Силата на компанията

Качество·Обслужване·Ефективност

„Качество, обслужване, ефективност“ са бизнес жизнената сила на ТЕЕ Груп. „Непрекъснати иновации“ е философията на ТЕЕ Груп за работа и управление, която служи на обществото и нашите клиенти, значително намалява разходите за разработване на продукти, времето и риска, което печели голяма подкрепа и доверие от нашите клиенти.

История на компанията

TEE Груп е компания, която наследява основаната през 2008 година със 100% частен капитал ФАИЪР ООД. Ние имаме огромен пазарен дял както в България, така и по света. Нашата концепция за успех е свързана изцяло с предлагането на качествени услуги, съобразени с изискванията на потребителите. Ние знаем, че нашите клиенти са успешни и динамични компании, които искат да получат поръчката си възможно най-бързо, но също така прецизно изпълнена и на разумни цени – точно защото предлагаме този комплекс от услуги, нашата компания се превръща в една от най-успешните в бранша. Партнираме си с лидерите в почти всички европейски държави като Австрия, Франция, Холандия и Германия. Всички те имат същите ценности като нашите, ето защо можем да се радваме на дългогодишно сътрудничество с тях.

Занимаваме се предимно с металообработване и конструиране на стабилни и качествени метални конструкции, както и тяхната поддръжка и ремонт. Вдъхновени от нашите доволни клиенти и успехите, които постигнахме с креативността и мотивацията си, днес ТЕЕ Груп се занимава и с производство на части, поддръжка и производство на минно-кариерна техника, както и монтаж/демонтаж на едрогабаритни съоръжения. Базата ни, разположена в Индустриален парк „Оптикоелектрон“, гр. Панагюрище, е една от най-съвременните и модерни в цялата страна. Разполагаме с площ от над 4000 квадратни метра, което ни позволява да притежаваме всякакво оборудване, за да изпълним всички изисквания и нужди на нашите клиенти по най-прецизния възможен начин.

2008

Създаване

Основанвана е фирмата ФАИЪР ООД - Основана е производствена база в Панагюрище, България

2009

Разрастване

Стартиране на чуждестранен търговски бизнес - Първи стъпли в изпълнението на проекти за чуждестранни клиенти

2015

Модернизация

Разширение на машинния парк - През 2015 година компанията разширява и модернизира машинният си парк

2024

Настояще и бъдеще

TEE Груп - В началото на 2024 година, ТЕЕ Груп наследява основанта през 2008 година ФАИЪР ООД.

2024

Настояще и бъдеще

TEE Груп - В началото на 2024 година, ТЕЕ Груп наследява основанта през 2008 година ФАИЪР ООД.

2024

Настояще и бъдеще

TEE Груп - В началото на 2024 година, ТЕЕ Груп наследява основанта през 2008 година ФАИЪР ООД.

Фирмена култура

Основата на честността – услугата на първо място.

Бъдете ценен партньор за клиентите.

Посветени на предлагането на най-добрите услуги и най-доброто качество.

„Искреност“, „напреднал“, „концентриран“, „отдаден“

Нека разгледаме предимствата ни.

Последвайте ни за да разберете повече за нашите професионални услуги в CNC обработването.

Екипът ни от експерти Ви предлагат постоянна комуникация и следпродажбени услуги.
Не губете време и е свържете с нас!

Разполагаме с група от техници и инженери в областта на CNC обрботката повече от 16 години.
Високото качество е наш приоритет.

Голям брой усъвършенствани машини за обработка на детайли с висока точност за около 0,006 мм.
От малък обем до масово производство.

Нашият дом

Панагюрище е домът на ТЕЕ груп.
Разположен е в подножието на Средна гора. Градът има богата история и забележително културно-историческо наследство. Градът е основан през XII-XIV в, но редица археологически паметници свидетелстват за тракийски племена, живели по тези места още през античността.
Високото чувство за отговорност на компанията за хората и природата в родния ѝ регион, което ръководството на компанията постоянно демонстрира, е в основата на ръководния принцип „Пространство за бъдещето“: Създаването на отлични перспективи за хората в региона, като по този начин се гарантира устойчивото използване на ресурсите, е философия, която се прилага на практика.

Приоритет за нас е качеството и срока, за който изпълняваме Вашата поръчка. Работим сериозно, качествено, бързо и с креативност. Можем да се справим както и с изработка на прости елементи, така и с цели конструкции, изпълняващи сложни функции и изискващи сериозна стабилност.
От идеите и спецификациите ТЕЕ Груп разработва и развива концепции и решения с помощта на най-съвременни технологии, най-високи стандарти за качество и дългогодишен опит.

Правим всичко, от което имате необходимост – свържете с нас още днес!

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ

Одобрени по ISO 9001:2015, нашите опитни и квалифицирани служители гарантират, че поддържаме високото ниво на обслужване, което винаги сме предоставяли на нашите клиенти.

ТЕЕ Груп предоставя услуги на конкурентни цени с бързо време за реакция, както на запитвания, така и на поръчки. Всички членове на персонала са напълно наясно с изискванията на нашите клиенти, за да управляват ефективно бюджетите, без да правят компромис с качеството.

Клиентите могат да се възползват от нашия опит в областта на разработването на прототипи и нови продукти, където сме работили в редица различни отрасли, използвайки голямо разнообразие от видове материали, за да постигнем вида на продукта, който клиентът изисква.

Предлага се пълна гама от съпътстващи услуги, които допълват изискванията за продукта, включително сглобяване, нанасяне на покритие, термична обработка, шлайфане, изработка и боядисване.

Оперативни процедури

Сертификати

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015

Отговорности

Корпоративна устойчивост: Качество, безопасност на работното място, опазване на околната среда и здравето.

Имате ли въпроси? Тогава може да се свържете с нас!