Нашата история

TEE Груп е компания,която наследява основаната през 2008 година със 100% частен капитал ФАИЪР ООД. Ние имаме огромен пазарен дял както в България, така и по света. Нашата концепция за успех е свързана изцяло с предлагането на качествени услуги, съобразени с изискванията на потребителите. Ние знаем, че нашите клиенти са успешни и динамични компании, които искат да получат поръчката си възможно най-бързо, но също така прецизно изпълнена и на разумни цени – точно защото предлагаме този комплекс от услуги, нашата компания се превръща в една от най-успешните в бранша. Партнираме си с лидерите в почти всички европейски държави като Австрия, Франция, Холандия и Германия. Всички те имат същите ценности като нашите, ето защо можем да се радваме на дългогодишно сътрудничество с тях.

Занимаваме се предимно с металообработване и конструиране на стабилни и качествени метални конструкции, както и тяхната поддръжка и ремонт. Вдъхновени от нашите доволни клиенти и успехите, които постигнахме с креативността и мотивацията си, днес ТЕЕ Груп се занимава и с производство на части, поддръжка и производство на минно-кариерна техника, както и монтаж/демонтаж на едрогабаритни съоръжения. Базата ни, разположена в Индустриален парк „Оптикоелектрон“, гр. Панагюрище, е една от най-съвременните и модерни в цялата страна. Разполагаме с площ от над 4000 квадратни метра, което ни позволява да притежаваме всякакво оборудване, за да изпълним всички изисквания и нужди на нашите клиенти по най-прецизния възможен начин.

Сертификати

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015

Отговорности

Корпоративна устойчивост: Качество, безопасност на работното място, опазване на околната среда и здравето.

Нашият дом

Панагюрище е домът на ТЕЕ груп.
Разположен е в подножието на Средна гора. Градът има богата история и забележително културно-историческо наследство. Градът е основан през XII-XIV в, но редица археологически паметници свидетелстват за тракийски племена, живели по тези места още през античността.
Високото чувство за отговорност на компанията за хората и природата в родния ѝ регион, което ръководството на компанията постоянно демонстрира, е в основата на ръководния принцип „Пространство за бъдещето“: Създаването на отлични перспективи за хората в региона, като по този начин се гарантира устойчивото използване на ресурсите, е философия, която се прилага на практика.

Приоритет за нас е качеството и срока, за който изпълняваме Вашата поръчка. Работим сериозно, качествено, бързо и с креативност. Можем да се справим както и с изработка на прости елементи, така и с цели конструкции, изпълняващи сложни функции и изискващи сериозна стабилност.
От идеите и спецификациите ТЕЕ Груп разработва и развива концепции и решения с помощта на най-съвременни технологии, най-високи стандарти за качество и дългогодишен опит.

Правим всичко, от което имате необходимост – свържете с нас още днес!

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ

Одобрени по ISO 9001:2015, нашите опитни и квалифицирани служители гарантират, че поддържаме високото ниво на обслужване, което винаги сме предоставяли на нашите клиенти.

ТЕЕ Груп предоставя услуги на конкурентни цени с бързо време за реакция, както на запитвания, така и на поръчки. Всички членове на персонала са напълно наясно с изискванията на нашите клиенти, за да управляват ефективно бюджетите, без да правят компромис с качеството.

Клиентите могат да се възползват от нашия опит в областта на разработването на прототипи и нови продукти, където сме работили в редица различни отрасли, използвайки голямо разнообразие от видове материали, за да постигнем вида на продукта, който клиентът изисква.

Предлага се пълна гама от съпътстващи услуги, които допълват изискванията за продукта, включително сглобяване, нанасяне на покритие, термична обработка, шлайфане, изработка и боядисване.

„Ако имате нужда от производител, който да персонализира вашите части, препоръчвам ТЕЕ Груп. Работих с ТЕЕ Груп по няколко проекта и ще продължа да използвам услугите на им. Мария, търговецът на ТЕЕ Груп, е едновременно професионалист и ентусиаст. Прави поръчката на части толкова лесна.“

„Бих искал да похваля този отличен производител на машинни части за тяхното изключително качество и прецизност. Тяхното внимание към детайлите и стремежът към съвършенство са наистина впечатляващи. Благодаря Ви за Вашата отдаденост на съвършенството!“

„Имах щастието да посетя фабриката на ТЕЕ Груп, така че успях да общувам с ръководството на фирмата. Бях изумен от подредения цех, модерните машини и ентусиазираните хора. Висококачествените части и конкурентните цени превърнаха моя проект в най-високо ценово равнище за много години подред.“

Имате ли въпроси? Тогава може да се свържете с нас!